Вести

,

Одржан Дан отворених врата Факултета политичких наука

Професори, доценти, асистенти и студенти Факултета политичких наука дочекали су матуранткиње и матуранте на Дану отворених врата Факултета политичких наука.

Будућим бруцошима обратили су се продеканка за студије првог степена високог образовања проф. др Наталија Перишић, проф. др Милош Хрњаз у име Одељења за међународне студије, проф. др Милица Кулић у име Новинарско-комуниколошког одељења, доц. др Стефан Сурлић у име Политиколошког одељења, МА Данијела Павловић у име Одељења за социјалну политику и социјални рад и студенткиња продеканка Андријана Миливојевић.

Матуранти су од представника одељења имали прилику да чују више о условима уписа и пријемном испиту, студијским програмима на Факултету, размени студената и могућностима након завршених студија, док им је студенткиња продеканка говорила о ваннаставним активностима и студентском животу који их очекује.

Након дискусије, матуранти су обишли Факултет политичких наука и Центар за медије и медијска истраживања где су их сачекали представници студентских редакција.

 

Related Posts