Вести

Circle U. летње школе у Норвешкој, Белгији и Немачкој – још само два дана за пријаву

Позивају се студенти свих нивоа студија Универзитета у Београду да искористе јединствену прилику овог лета и заједно са колегама са осам престижних европских универзитета похађају летње курсеве.

Више о програму летњих школа, темама које ће бити обухваћени, као и о условима пријаве можете пронаћи овде https://www.circle-u.eu/opportunities/students/summer-schools/index.html

Пријаве за летње школе на Универзитету у Ослу, Лувен Универзитету и на Хумболт Универзитету у Берлину су отворене до 29. фебруара.

За летњу школу под називом “Light in the Dark: Exploring the Causes, Concepts, and Consequences of Corruption” коју организује Архус Универзитет студенти су могу пријавити до 27. марта 2024.

Летње школе су бесплатне, а одабраним студентима биће обезбеђене дневнице за дане боравка и дане пута. Висина дневнице је 70 евра. Уколико ваша пријава буде прихваћена, за информације о исплати дневница и путних трошкова обратите се на мејл: nikola.savic@rect.bg.ac.rs.

Директни линк за пријаве за све летње школе:

1. Универзитет у Ослу https://nettskjema.no/a/397889#/page/1
2. Хумболт Универзитет у Берлину https://www.international.hu-berlin.de/en/news/copy2_of_circle-u-summer-schools-in-berlin-oslo-and-paris/201ccommunicating-climate-science201d-at-hu-berlin/circle-u-climate-summer-school-at-hu-register-now
3. Лувен Универзитет https://u-paris.fr/en/circle-u-call-for-applications-rethinking-global-health-summer-school-2024/
4. Архус Универзитет: https://ps.medarbejdere.au.dk/phd-informationer/kurser/light-in-the-dark-exploring-the-causes-concepts-and-consequences-of-corruption

Студенти Универзитета у Београду који су похађали ове летње школе у претходном пројектном циклусу били су презадовољни могућношћу да се повежу са колегама из других земаља, квалитетом предавања и актуелношћу тема.

Related Posts