Вести

,

Прилика за студенткиње из Србије “European Leadership Academy” води вас у Варшаву!

Студенткиње које желе постати предводнице у својој струци у будућности и осигурати међународну стартну позицију у својој каријери имају изврсну прилику да се пријаве на ,,Летњу школу за женско лидерство у дигиталном добу” (ummer School for Female Leadership in the Digital Age). Школу је основала European Leadership Academy, с циљем оснаживања будуће генерације жена лидерица да обликују дигитално доба. Сваке године организују се Зимска и Летња школа, а ово издање Летње школе одржаће се у Варшави, од 21. до 26. јула 2024. године.

Учите од светски признатих ментора и постаните лидер будуће генерације

Студенткиње и млади професионалци старији од 18 година с подручја Европске уније, земаља Западнога Балкана и Украјине имају прилику провести шест дана у Варшави, родном граду Марије Кири и граду у ком је живео и стварао Фредерик Шопен, учећи од значајних светских имена о међународним односима, праву, технологији и лидерству у генерацијама које долазе.

Током овог потпуно бесплатног шестодневног програма (организатор сноси све трошкове везане за похађање Школе, укључујући и путне) студенти ће:

  • истражити значење и вредност одрживог лидерства с лидерима светске класе (попут чланова Европског парламента, професионалних ментора, реномираних новинара и аналитичара, водећих људи великих корпорација, итд.)
  • учити од међународно признатих професионалних ментора који ће их инспирисати да се суоче са новим изазовима
  • разумети важност технологије у свету глобализације
  • развијати вештине тимског рада током заједничких пројеката
  • вежбати технике јавног говора које граде самопоуздање
  • уживати у времену за учење о Пољској, њеној култури, кухињи, уметности, музици и технолошкој сцени

Досадашње школе лидерства (Летње у Лисабону, Прагу и Валенсији, те Зимска у Ници) пружиле су студентима из целе Европе многе корисне могућности за каријеру и умрежавање, прилику да уче од најбољих у овој области и добију подршку и обуку на свом путу да постану будућа генерација лидера.

До када и како се пријавити?

Рок за пријаву је кратак зато пожурите!

Конкурс је отворен до 30. априла 2024. године, а све детаље о Летњој школи, као и образац за пријаву, можете наћи на службеној страници European Leadership Academy. Како бисте се истакли и ојачали своју пријаву препоручујемо да снимите кратки мотивациони видео до једне минуте и приложите га уз пријавни формулар.

Додатне информације на енглеском језику можете наћи на званичној wеб страници школе: www.europeanleadershipacademy.eu.

Related Posts