Вести

Представници Пацифичког савета за међународну политику у посети Центру за студије Сједињених Америчких Држава Факултета политичких наука Универзитета у Београду

Представници Пацифичког савета за међународну политику (Pacific Council on International Policy) посетили су Центар за студије Сједињених Америчких Држава Факултета политичких наука Универзитета у Београду.

Са делегацијом из Лос Анђелеса о кључним питањима међународних и регионалних односа, спољне политике Србије и српско-америчким односима разговарали су декан Факултета политичких наука Универзитета у Београду, директор и оснивач Центра за студије САД, проф. др Драган Р. Симић, доценти др Стеван Недељковић, др Марко Дашић и др Милан Крстић и сарадник мр Драган Живојиновић.

Пацифички савет за међународну политику организовао је посету Западном Балкану саставши се са кључним политичким одлучиоцима, представницима академске заједнице и невладиног сектора.

Делагацију је поред др Џеролда Грина (Dr. Jerrold D. Green) и Ричарда Геца, (Richard B. Goetz), председника и копредседника, чинило још 15 чланица и чланова Пацифичког савета за међународну политику.

Related Posts