Вести

, , ,

Стручна пракса – Одељење за социјалну политику и социјални рад

Драги студенти и драге студенткиње,

Позивамо вас на консултативни сусрет на тему: „Изазови и могућности за обављање стручне праксе током COVID-19“, који ће се одржати преко Zoom платформе у петак, 27.11.2020. у 18 часова. Сусрет ће водити наставнице стручне праксе, које ће по годинама студирања представити план за обављање стручне праксе за школску 2020/2021. годину, а активно учешће у дискусионом блоку сусрета су потврдили представници/е студентске организације Уније студената социјалног рада (УССР).

На наставном већу Одељења за социјалну политику и социјални рад је донета одлука да се студентима и студенткињама омогући обављање стручне праксе у другачијем модалитету (кроз комбинацију онлајн активности, практичних задатака и теренског рада) у складу са циљевима стручне праксе и епидемиолошком ситуацијом у земљи.

Консултативни сусрет није обавезан, већ је замишљен  као прилика за размену идеја, тренутних изазова за обављање праксе и алтернатива рада, између наставница стручне праксе са студентима и студенткињама који желе да учествују у адаптацији стручне праксе за 2020/2021. годину. Након обављених консултација биће постављено на сајту факултета обавештење са више информација о начину реализације стручне праксе.

Уколико сте заинтересовани за консултативни сусрет, позивамо вас да се региструјете на линку доле и узмете активно учешће у дискусионом делу сусрета и дате свој допринос сусрету  кроз питања, коментаре, идеје и сугестије.

Добро дошли!

Линк за регистрацију: https://zoom.us/meeting/register/tJ0tc-CvrDsuGdSvmwJtCJnpuklVreIGEBCQ

Срдачан поздрав од наставница стручне праксе,

Гордана Марчетић-Радуновић

Ивана Сератлић

Славица  Милојевић

Related Posts