Вести

ОБАВЕШТЕЊЕ – Списак и оцене остварене на испиту из предмета Јавна управа, Медијско право и медијске политике (Д. Миленковић), и Медијско право и медијске политике (Јелена С. Милојевић)

Поштовани студенти,

у прилогу Вам се налази списак и оцене остварене на испиту из предмета Јавна управа, Медијско право и медијске политике (Д. Миленковић), и Медијско право и медијске политике (Јелена С. Милојевић).

Све оцене са предмета Медијско право и медијске политике у децембарском року, уписује проф. др Дејан Миленковић

Све студенте који су положили испит, а који су полагали испит из ЈАВНЕ УПРАВЕ у НОВЕМБАРСКОМ и ДЕЦЕМБАРСКОМ року односно испит из предмета МЕДИЈСКО ПРАВО И МЕДИЈСКЕ ПОЛИТИКЕ у децембарском испитном року, молим да доставе ИНДЕКСЕ на пријавницу Факултета до 29.12.2020. године у 10.00 часова (са остављеном писаном поруком – за проф. др Дејана Миленковића која ће бити у индексу)..

Студенти могу преузети индекс 29.12.2020 године од 12.00 часова.

Студенти који нису у могућности да доставе индекс, оцену из новембарског рока из предмета Јавна управа и децембарског рока из предмета Јавна управа и Медијско право и медијске политике, могу уписати оцену у индекс 19.01.2020. године у 10.00 часова, у просторији која ће бити одређена за одржавање испита из предмета Јавна управа.

Проф. др Дејан Миленковић

REZULTATI ISPITA IZ PREDMETA JAVNA UPRAVA I MEDIJSKO PRAVO-DECEMBAR-21-12-FIN

Related Posts