Вести

Упис на смер социјалне политике и социјалног рада, основне студије 2021/22

Драге будуће колегинице и колеге,

Обраћамо вам се испред Одељења за социјалну политику и социјални рад како бисмо вас обавестили о промотивним активностима везаним за упис и студирање овог смера на Факултету политичких наука.  Наиме, сваке године организујемо промотивне активности како бисмо ученике средњих школа информисали о смеру социјалне политике и социјалног рада кроз презентације и флајере. Циљ наше кампање је да ученици, а наши будући студенти буду у прилици да донесу информисану одлуку приликом избора студијског програма.

Образовање у области социјалне политике и социјалног рада, на различитим нивоима студија на Факултету политичких наука, конципирано је и реформисано током протеклих деценија, у складу са променама на националном и на глобалном нивоу, уз усклађивање и уважавање захтева професионалних организација које прописују стандарде образовања у овој области. С обзиром на то да је оснаживање професионалног идентитета једнако унапређењу научних и стручних дисциплина које представљају његову срж, Одељење за социјалну политику и социјални рад перципира свој дугорочни разој у правцу њиховог даљег осавремењавања. Постојећи наставни планови и програми, који интегришу сазнања и приступе из различитих области, образују социјалне раднике компетентне за промишљање друштва, перципирање промена у њему, изазова, прилика и ризика којима су изложени појединци и друштвене групе, као резултат политика, програма и мера и/или њиховог изостанака.

Нажалост, услед епидемиолошке ситуације, ове године нисмо у могућности да промоцију спроведемо уживо у школи. Зато желимо да вас информишемо онлајн. На овој страници можете да погледате промотивне материјале и на тај начин да се детаљније информишете о смеру социјалне политике и социјалног рада.

Додатне информације можете погледати и на:

https://www.fpn.bg.ac.rs/studije-socijalne-politike-i-socijalnog-rada

Facebook: https://www.facebook.com/SmerZaSocijalniRadISocijalnuPolitikuFpn

Instagram: https://www.instagram.com/socijalni.rad.fpn/

Или пошаљите имејл поруку:

MA Виолета Марковић – violeta.markovic@fpn.bg.ac.rs

MA Данијела Павловић – danijela.pavlovic@fpn.bg.ac.rs

MA Сања Полић Пенавић – sanja.polic@fpn.bg.ac.rs


Related Posts