Вести

,

Позив на радионицу ,,Буди политиколог за међународне послове на један дан”

Занима вас динамичан свет међународних односа и дипломатије? Желите ли да се упознате са особеностима сложених политичких процеса на глобалном нивоу и да створите основу за успешну каријеру у области међународних студија?

Факултет политичких наука вас позива на јединствену промотивну радионицу ,,Буди политиколог за међународне послове на један дан”, која ће се одржати у суботу, 13. априла 2024. године, од 12 до 15 часова у слушаоници 1 на Факултету политичких наука Универзитета у Београду (Јове Илића 165).

Ова интерактивна радионица пружиће вам прилику да уђете у улоге дипломатских представника различитих држава и представника међународних владиних и невладиних организација. Кроз симулиране задатке стећи ћете драгоцена знања и вештине у области међународних односа. Радионица ће омогућити да развијете критичко размишљање, дипломатске вештине и разумевање сложености светских политичких процеса. Кроз групни рад, дискусију и анализу случаја, научићете како функционишу међународни односи, како се доносе политичке одлуке и како се преговара у дипломатским круговима.

Пријавите се и искористите прилику да завирите у свет међународних односа, спољне политике, међународне економије, међународне безбедности и међународног права и да на тај начин створите темеље за успешну каријеру у области међународних студија!

Пријаве: https://forms.gle/Kmq3eapxN6rbUune6

Пријаве су отворене до 12. априла 2024. године

Related Posts