Вести

Вебинар “Рефлексије студената социјалне политике и социјалног рада у периоду ванредног стања изазваног пандемијом вируса корона у Србији”

  1. септембра 2020. године од 18 до 19.30 часова реализован је онлајн вебинар преко Zoom платформе под називом “Рефлексије студената социјалне политике и социјалног рада у периоду ванредног стања изазваног пандемијом вируса корона у Србији”.

На вебинару су представљени резултати истраживања рађеног са студентима и студенткињама четврте године Факултета политичких наука УБ Одељења Социјалне политике и социјалног рада, кроз њихово писање рефлексивних дневника током ванредног стања изазваног пандемијом, у периоду од 21. марта до 6. маја, што је била њихова предиспитна обавеза. На вебинару говоре доц. др Анита Бургунд Исаков, МА Виолета Марковић и МА Сања Полић Пенавић.

Доц. др Анита, МА Виолета и МА Сања изражавају велику захвалност студентима и студенткињама на подели својих мисли, осећања и стања, на основу који су извукле поруке, поуке и препоруке у погледу менталног здравља и будућих истраживања.

Сусрет у делу који се односи на презентацију резултата истраживања је снимљен и можете га погледати на овом линку.

ФПН КонекТаС тим

Related Posts