Вести

, ,

Пријави се за учешће на студентском такмичењу “Circle U. Challenge”

Уколико имаш предузетничког духа, тимски си играч, мислиш да комплементарност вештина и знања води решењу, верујеш у своју иновативност и проактивност,

Интересује те креирање бољег друштва, желиш да помогнеш корпорацијама и организацијама у решавању аутентичних пословних проблема,

Имаш жељу да се придружиш интердисциплинарном тиму у креирању одрживих решења…

Немој пропустити прилику да се пријавиш за учешће на студентском такмичењу “Circle U. Challenge”!

Све информације о такмичењу доступне су на сајту Универзитета у Београду: https://bg.ac.rs/en/university/challenge.php

Студенти и тимови студената могу се пријавити до 15. октобра 2022. године.

“Circle U. Challenge” позива студенте да сарађују у решавању изазова из стварног живота, које представљају неки од придружених партнера универзитета чланица као што су универзитетске болнице, локалне власти и добротворне организације у градовима и регионима партнерских универзитета “Circle U.”.

Универзитет у Београду постао је 11. септембра 2019. године члан европске универзитетске алијансе Серкл Ју (Circle U.). Алијанса се формира у контексту Иницијативе европских универзитета и развоја европских интеруниверзитетских кампуса коју спроводи Европска комисија.

Чланице алијансе су, поред Универзитета у Београду, следећи престижни универзитети: Хумболтов Универзитет у Берлину (Немачка), Универзитет у Бечу (Аустрија), Kings колеџ у Лондону (Велика Британија), Католички универзитет у Лувену (Белгија), Универзитет у Орхусу (Данска), Универзитет у Ослу (Норвешка), Универзитет у Пизи (Италија) и Универзитет Париз-Сите (Француска).

Related Posts