Вести

,

Каријерно ћаскање: Умрежавање са професионалцима из области иновација

Умрежавање са професионалцима из области иновација
Универзитет у Београду – Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студената организује
Каријерно ћаскање у Научно-технолошком парку Београд

Ако имате жељу да се у опуштеној атмосфери упознате са представницима компанија чланица Научно-технолошког парка које развијају иновације у области информационих технологија и других сродних области, пријавите се за учешће на Каријерном ћаскању које организујемо у уторак, 18. јула 2023. године са почетком у 15 часова у Научно-технолошком парку Београд на Звездари.

Биће то сјајна прилика да се информишете и чујете савете од запослених у различитим компанијама, да разјасните недоумице, да сазнате какве су могућности и услови за праксу, запослење или сарадњу на пројектима. Упознаћете представнике из компанија: Meter & Control, B2B, Крипто шуме, EuroCons и MDPI.

Инспиративни саговорници помоћи ће вам саветима како да идеје преточите у иновације и упутиће вас у специфичности развоја каријере у овој динамичној области. Догађај је намењен студентима завршних година свих нивоа студија на Универзитету у Београду који су заинтересовани за развој каријере у развојно-технолошким и стартап компанијама које послују у оквиру Научно-технолошког парка Београд.

Позивамо вас да искористите ову прилику да се упознате, умрежите, повежете са различитим компанијама и сазнате како функционише рад у иновативном сектору, добијете савете за развој каријере, као и информације о могућностима за праксу, запослење или другу врсту ангажовања у складу са својим интересовањима.

Пријављивање

Пријављивање студената за Каријерно ћаскање са чланицама Научно-технолошког парка Београд обавља се до попуњавањем пријавног упитника на линку: https://forms.office.com/e/WsZzKaaSfr

Каријерно ћаскање са компанијама чланицама Научно-технолошког парка Београд представља активност Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду и Пословно-технолошког инкубатора техничких факултета која има за циљ боље повезивање студената и пословног света, промоцију иновационих делатности и иновационог предузетништва код наших студената и јачање видљивости и отворености компанија које послују у оквиру Научно-технолошког парка Београд за обављање стручне праксе студената и запошљавање младих дипломираних студената и младих истраживача.

Related Posts