Вести

Најава одржавања ,,Друге радионице за припремање радова из области дигиталне социологије” Тематске групе 10 Дигиталне социологије Међународног социолошког удружења

Поштовани и поштоване,

Тематска група 10 Дигиталне социологије (TG10 Digital Sociology) Међународног социолошког удружења  (International Sociological AssociationISA) у оквиру својих програмских активности одржава „Другу радионицу за припрему радова у области дигиталне социологије“ (2nd ISA TG10 WIP Workshop).

Комбиновано (уживо и онлајн) радионица ће се одвијати 14. и 15. децембра 2023. године на Универзитету у Београду – Факултету политичких наука, у слушаоници 7, према јавно истакнутом програму.

Током дводневног рада осам међународно реномираних научника у светски динамичној области дигиталне социологије дискутоваће са осам иностраних доктораната и младих научника њихова истраживања разноврсни питања процеса настајања глобалног дигиталног друштва. Радови који ће бити представљани и разматрани у подстицајној средини радионице ради припреме за публиковање у међународно категорисаним часописима, одабрани су на компетитивном конкурсу објављеном 1. септембра 2023. године у броју 220 ISAGRAM вести Међународног социолошког удружења.

Социолошко друштво Србије и Министарство културе Републике Србије, као и Факултет политичких наука Универзитета у Београду, саорганизују „Другу радионицу за припрему радова у области дигиталне социологије“ са Тематском групом 10 Међународног социолошког удружења.

Због ограниченог броја места у слушаоници 7 заинтересовани да уживо присуствују најљубазније се моле да своје интересовање најаве председници Организационог одбора радионице, професорки Јелици Стефановић-Штамбук, путем електронског писма упућеног на адресу 2wipworshop.digitalsociology@gmail.com, не касније од 14.00 часова у среду, 13. децембра 2023. године.

Related Posts