Вести

Позив на курс ,,Основни наставни програм Интеграција етичког оквира у институцијама високог образовања”

Драге колегинице и колеге,

Задовољство нам је да вас обавестимо да се можете пријавити за похађање курса под називом ,,Основни наставни програм Интеграција етичког оквира у институцијама високог образовања” (FOUNDATIONAL CURRICULUM INTEGRATION OF AN ETHICS FRAMEWORK IN INSTITUTIONS OF HIGHER EDUCATION), који ће на нашем Факултету изводити проф. др Вилијам Меккој (dr. William C. McCoy) са Универзитета Клемсон (Clemson University), Јужна Каролина, Сједињене Америчке Државе.

Скраћену биографију професора Меккоја можете видети на следећем линку: https://www.clemson.edu/ethics/about/staff.html

Кратак силабус курса можете видети овде .

Курс ће се одржати 12, 13, 15, 20, 21. и 22. децембра 2023. године од 15 до 17 часова у просторима Центра за студије Сједињених Америчких Држава Факултета политичких наука Универзитета у Београду.

За курс се могу пријавити студенткиње и студенти са свих нивоа студија Факултета политичких наука Универзитета у Београду. Број места је ограничен, а пријаве се врше слањем мејла на мејл zivojinovic75@yahoo.com

Рок за пријаву је четвртак, 7. децембар 2023. године.

Радни језик наставе је енглески, а похађање курса је бесплатно.

Од студенткиња и студената који се пријаве за похађање курса очекује се да пре почетка сваког предавања прочитају препоручену литературу.

Студенткиње и студенти који буду похађали курс добиће сертификат.

Курс ће се одржати у склопу програма “Fulbright Specialist“ који заједно спроводе Универзитет Клемсон и Центар за студије Сједињених Америчких Држава Факултета политичких наука Универзитета у Београду а уз подршку Стејт департмента и амбасаде Сједињених Америчких Држава у Републици Србији.

Related Posts